Tingkatkan browser web Anda
Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Lihat browser yang didukung untuk menikmati pengalaman terbaik situs kami.

Cathay Pacific

Jelajahi menu situs
Loading ...

Pengalaman Cathay Pacific anda sedang dimuatkan.

Persiapkan penerbangan anda

Sila pastikan anda memasukkan nama anda dalam bahasa Inggeris seperti yang terdapat pada tempahan anda.

Tooltip tentang rujukan tempahan. Tekan enter untuk kembangkan.
Tooltip tentang nombor e-tiket. Tekan enter untuk kembangkan.
Lupa nombor keahlian atau kata laluan anda?

Check-In

Tooltip tentang rujukan tempahan. Tekan enter untuk kembangkan.
Tooltip tentang nombor e-tiket. Tekan enter untuk kembangkan.
Lupa detail anda?

Cari jadual penerbangan

Tutup
Please wait
Tutup

Penumpang yang berlepas ke UK dan berusia 12 ke 15 tahun, dikecualikan daripada Cukai Duti Penumpang Udara UK (APD), berkuatkuasa 1 Mac 2016. Kami sedang mengemas kini sistem kami selaras dengan perubahan ini. Penumpang yang menempah secara dalam talian boleh meminta bayar balik Cukai APD dengan menghubungi pejabat tempahan tempatan atau Pusat Hubungan Global.

Penempahan untuk lebih daripada enam orang penumpang tidak tersedia dalam talian buat masa ini. Hubungi pejabat tempahan tempatan anda.

Tempahan untuk lebih daripada empat orang penumpang tidak tersedia dalam talian buat masa ini. Sila hubungi pejabat tempahan tempatan anda.

Kelas
Penumpang

Ambil perhatian bahawa bagi penempahan dalam talian, bayi di bawah umur dua tahun tidak akan menduduki tempat duduknya sendiri. Untuk menempah tempat duduk bersama bayi atau jika bayi anda berusia dua tahun semasa perjalanan anda, sila hubungi pejabat tempahan tempatan anda.

Lihat tawaran terkini
Loading ...
{{fallbackText}}

Tambang yang dinyatakan adalah tertakluk kepada Caj Keselamatan Penumpang Hong Kong, cukai dan surcaj yang lain, yang mungkin berubah dari semasa ke semasa.

Berita terkini kami
  • Life Well Travelled

    Di mana sahaja anda pergi, kami melakukan yang terbaik untuk memberikan anda satu pengalaman perjalanan yang baik. Kerana perjalanan yang baik adalah penting dalam kehidupan yang baik.
    Ketahui lebih lanjut
  • Muat turun aplikasi StudioKA

    Pilih antara ratusan pilihan hiburan dalam peranti peribadi anda melalui Sistem Hiburan Dalam Penerbangan Tanpa Wayar (Wireless IFE) yang ditawarkan oleh pesawat Cathay Dragon A320.
    Ketahui lebih lanjut